Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendisinden Ayrılmak İsteyen Sevgilisini Önce Dövdü Sonra Gasp Etti

Eskişehir’de bir kadın, ayrılmak istediği sevgilisi tarafından kendisini zorla araca bindirerek önce dövdüğünü, ardından cüzdanını boşaltıldığını iddia ederek polise şikayette bulundu.Vişnelik Mahallesi Taşköprü Caddesi’nde ikamet...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de bir kadın, ayrılmak istediği sevgilisi tarafından kendisini zorla araca bindirerek önce dövdüğünü, ardından cüzdanını boşaltıldığını iddia ederek polise şikayette bulundu.
Vişnelik Mahallesi Taşköprü Caddesi’nde ikamet eden P.K. isimli kadının polise verdiği ifadeye göre; erkek arkadaşı M.A.’nin evine geldiğinde kendisinden ayrılmak istediğini söyledi. Durumu kabullenemeyen M.A.’nın kendisine tehdit içerikli mesajlar attığını ve yaklaşık 5 dakika sonra tekrar evine geldiğini ifade eden P.K., huzursuzluk çıkmaması için evden çıkarak erkek arkadaşının yanına gitti. P.K., M.A.’nın yanına gittiğinde kendisini zorla bir arabaya bindirdiğini ve önce boş bir arazide kendisini zorla öpmeye çalıştığını, ardından Ankara yoluna gittiklerini ve bu sırada kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunarak yumrukladığını iddia etti. Daha sonra Bursa yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önüne gelerek M.A.’nın arabasını durdurduktan sonra kendisini araçtan itekleyerek aşağı attığını ifade eden P.K., M.A’nın cüzdanından 450 TL nakit parasını, kredi kartlarını ve cep telefonunu alarak olay yerinden ayrıldığını iddia etti.
Polis merkez amirliğine şikayetçi olan P.K.’nın ifadesi alındıktan sonra çalışma yapan polis ekipleri, şüpheli M.A.’yı kısa sürede buldu. İfadesi için polis merkezi amirliğine götürülen M.A., suçlamaları kabul etmedi. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.