Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendini Vuranı Bulamadı Arkadaşlarını Öldürttü

Adana’da kahvehanede oturan 2 kişi, uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayı azmettirdiği ileri sürülen kişi ile birlikte gözaltına alınan toplam 4 kişi adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da kahvehanede oturan 2 kişi, uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayı azmettirdiği ileri sürülen kişi ile birlikte gözaltına alınan toplam 4 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce Mustafa T., Halil A. tarafından vurularak ağır yaralandı. Mustafa T. hastanede tedavi olduktan sonra hayati tehlikeyi atlatarak taburcu oldu. Mustafa T. iyileştikten sonra kendini vuran kişiyi öldürmek için intikam yemini etti. Ancak bir türlü Halil A.’yı bulamayan Mustafa T., bu kez arkadaşlarıyla plan yaparak Halil A.’nın arkadaşlarını vurmak için harekete geçti. Mustafa T., Halil A.’nın arkadaşlarının kahvehane önünde oturduğunu öğrenerek Ferdi B.’nin kullandığı motosiklet ile giden Hünkar İsmail İ., kahvehanenin önünden geçerken tabanca ile ateş açtı. Açılan ateş sonucu Hakan T., Müslüm T., Mehmet P. ile Ahmet O. yaralandı.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müslüm T. ilk gün, Hakan T. ise olaydan 3 gün sonra hayatını kaybetti. Olaydan sonra polis, yaptığı operasyonlarda cinayetin azmettiricisi Mustafa T., tabancayı kullanan Hünkar İsmail İ. ile onlara yardım ettiği öne sürülen Erdal B. ve Ferdi B.’yi gözaltına aldı.
Sorgulanan zanlılar adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.