Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kekik Toplamak İsterken Kayalıklardan Düşerek Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kekik toplamak için dağa çıkan Erkan Çınar, kayalıklardan karayoluna düşerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, Ölüdeniz Mahallesi’nde bir otelde çalışan Erkan Çınar (33), boş kaldığı zamanlarda...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla’nın Fethiye ilçesinde kekik toplamak için dağa çıkan Erkan Çınar, kayalıklardan karayoluna düşerek hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Ölüdeniz Mahallesi’nde bir otelde çalışan Erkan Çınar (33), boş kaldığı zamanlarda aile bütçesine katkı sağlamak için dağlara çıkarak kekik topluyordu. Yine mesaisinin bitmesiyle motosikletiyle otelden ayrılan Çınar, Ölüdeniz-Faralya yolu üzerinde durarak, dağlık alanda kekik toplamaya başladı. Kayalıklara tırmandığı sırada ayağının kayması sonucu 25 metre yükseklikteki dik yamaçtan karayolunun ortasına düşen Çınar, olay yerinde hayatını kaybetti.
Erkan Çınar’ın yolun ortasında hareketsiz yattığını gören sürücüler, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerinde gelen sağlık ekipleri, kafasının üstüne düşen Çınar’ın bir süre önce hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza nedeniyle Ölüdeniz-Faralya yolu yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapalı kaldı. Evli ve 1 çocuk babası Çınar’ın cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Acı haberi alır almaz bölgeye gelen Faralya Mahalle Muhtarı Hasan Karaburun, "Erkan, mahalle halkımızdandır. Ölüdeniz’de bir otelde çalışmaktaydı. Sabah erken otele gider ve öğle saatlerinde işten çıkar. Borçlu olduğu için de iş çıkışlarında kekik toplayıp borçlarını ödemeye çalışıyordu. Böyle bir olayın olmasından dolayı çok üzgünüm" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.