Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kdz. Ereğli’de Uyuşturucu Operasyonu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gelen bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri durdukları bir otomobilin içerisinde 350 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.Olay Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıhlı...

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 21:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 21:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gelen bir ihbarı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri durdukları bir otomobilin içerisinde 350 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.
Olay Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Hamzafakıhlı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir ihbarı değerlendiren Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı KOM ekipleri T.Y. ile F.Y.’yi takibe aldı. Dağlık bir alandan bir poşet aldıkları saptanan iki şüpheli ve kullandıkları otomobil bir süre ilerledikten sonra KOM ekipleri operasyonu başlattı. Zanlıların üst aramasını yapan KOM ekipleri otomobilde bir poşet içerisinde satışa hazır halde yaklaşık 350 gram bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. İki şüpheli emniyette alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.