Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazı Yapan Kepçe, Doğalgaz Ana Borusunu Patlattı

Karaman’da bir inşaatın önünde kazı yapan kepçe, üç mahalleye doğalgaz veren ana boruyu patlattı. Olayın ardından yaklaşık 2 bin konuta 6 saat boyunca gaz verilemedi.Edinilen bilgiye göre, Cedit Mahallesinde inşaatı tamamlanan 4 katlı...

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazı Yapan Kepçe, Doğalgaz Ana Borusunu Patlattı
Karaman’da bir inşaatın önünde kazı yapan kepçe, üç mahalleye doğalgaz veren ana boruyu patlattı. Olayın ardından yaklaşık 2 bin konuta 6 saat boyunca gaz verilemedi.
Edinilen bilgiye göre, Cedit Mahallesinde inşaatı tamamlanan 4 katlı apartmanın önünde çalışma yapan kepçe, üç mahalleye doğangaz veren ana boruyu patlattı. Büyük bir gürültüye neden olan patlama nedeniyle vatandaşlar korku yaşadı. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattıktan sonra şerit çekerek güvenlik önlemi aldı. Patlamanın ardından yaklaşık 2 bin konuta gaz akışı kesildi.
Gaz firması yetkilileri de olay yerinde çalışma yaptı. Görevliler, delinen borudaki gazın boşalmasını bir süre beklerken vatandaşları da bölgeye yaklaşmamaları konusunda uyardı. Delinen ana borunun yapılmasının ardından 6 saat sonra konutlara gaz verilmeye başlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.