Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada Yaralanan Dedesine Ağladı

Samsun’da ameliyat olan dedesini hastaneden evine götürürken yaptığı kazada dedesi yaralanan genç sürücüsü gözyaşlarına hakim olamadı.Kaza, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da ameliyat olan dedesini hastaneden evine götürürken yaptığı kazada dedesi yaralanan genç sürücüsü gözyaşlarına hakim olamadı.
Kaza, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi Korhan Ekiz Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nuri Demiroğlu (47) idaresindeki 55 C 0225 plakalı öğrenci servisi minibüs, yolun karşını geçmekte olan 15 yaşındaki Fatih Özdemir’e çarptı. Bu sırada arkadan gelen Halil İbrahim Büyük’ün (23) kullandığı 55 LD 932 plakalı otomobil de öğrenci servisine arkadan çarptı. Kazada, öğrenci servisinin çarptığı çocuk ile otomobilde bulunan 79 yaşındaki Celal Yahşi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde ameliyat olan dedesi Celal Yahşi’nin kazada yaralanması üzerine otomobil sürücüsü Halil İbrahim Büyük, kaza yerinde dedesine bir şey olacak diye üzüntüsünden gözyaşı döküp ağladı.
Minibüs sürücüsü ise kazada yaralanan çocuğun bir anda yola atladığını söyledi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.