Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada yaralanan çocuk, herkese ’Annem iyi mi ’ diye sordu

Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yarandı. Kazada yaralanan çocuk, herkese annesinin durumunu sordu.Kaza, dün gece saatlerinde, Şehitkamil ilçesi, Mücahitler Mahallesi, İpekyolu üzeri, Sani Konukoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2016 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2016 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yarandı. Kazada yaralanan çocuk, herkese annesinin durumunu sordu.
Kaza, dün gece saatlerinde, Şehitkamil ilçesi, Mücahitler Mahallesi, İpekyolu üzeri, Sani Konukoğlu bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Servet Bayazıt yönetimindeki 01 AOZ 19 plakalı araç kontrolünü kaybederek, Ökkeş Koç yönetimindeki 79 DY 498 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin yetişkin, 2’sinin ise çocuk olduğu bildirildi.
Kaza sonrası olay yeri bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülenirken, bir çocuğun annesine seslenmesi yürekleri burktu. Yaralı çocuk kazanın şoku ile her gördüğü kişiye ’’annem iyi mi ne olur söyleyin, anne ne oluyor bize’’ diye sorular sorarken, annesi ise oğluna sarılarak onu sakinleştirmeye çalıştı.
Yaralılardan Servet Bayazıt kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesinde yapılan tün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, diğer yaralıların ise tedavileri devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.