Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada yaralanan 6 yaşındaki çocuk gözyaşlarına boğuldu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada direksiyon başında gözleri kararan şoför, önündeki otobüse çarptı. Kazada yaralanan 6 yaşındaki çocuk gözyaşlarına boğuldu.Edinilen bilgiye göre kaza, İzmit Turgut Özal Köprüsü altında...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen kazada direksiyon başında gözleri kararan şoför, önündeki otobüse çarptı. Kazada yaralanan 6 yaşındaki çocuk gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre kaza, İzmit Turgut Özal Köprüsü altında meydana geldi. Direksiyon başında bir anda gözleri kararan İzmit-Kullar arası sefer yapan 41 LU 218 plakalı otobüsün şoförü Salih Kılıç, önünde seyir halinde olan ve İzmit-Yeniköy seferi yapan İmdat Güner’in kullandığı 41 PD 711 plakalı otobüse çarptı. Kaza anından hemen önce durakta inmek için ayağa kalkan 6 yaşındaki Emir Y. kaza anındaki sarsılmanın etkisi ile kafasını otobüste bulunan demir tutacaklara çarptı. Bir anda kendini yerde bulan küçük Emre’ye ilk müdahaleyi otobüste birlikte seyahat ettiği annesi yaptı. 6 yaşındaki Emre’nin dışında kazayı küçük sıyrıklar ile atlatan 4 kişi Kocaeli Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve Kocaeli SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken olay yerine gelen emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Minik Emre’nin gözyaşları ise ambulansa binene kadar dinmedi. Annesini yanından ayırmayan Emre’yi 112 ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.