Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada ölen muavin gözyaşları içinde toprağa verildi

Eskişehir’de TIR ve yolcu otobüsünün çarpıştığı, bir kişinin öldüğü, 29 kişinin ise yaralandığı kazada ölen muavin Gökhan Kara (24), Balıkesir’in Edremit ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.Darsofa Camii’ndeki cenazeye...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kazada ölen muavin gözyaşları içinde toprağa verildi
Eskişehir’de TIR ve yolcu otobüsünün çarpıştığı, bir kişinin öldüğü, 29 kişinin ise yaralandığı kazada ölen muavin Gökhan Kara (24), Balıkesir’in Edremit ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.
Darsofa Camii’ndeki cenazeye Belediye Başkanı Kamil Saka, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü ve kalabalık vatandaş topluluğu ile aile sakinleri katıldı. Kara, cuma namzası sonrası kılınan cenaze namazını müteakip Edremit Kabristanı’na defnedildi. Kardeşleri tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
Bilindiği üzere, önceki gece Eskişehir Sivrihisar-Ankara kara yolunun 1. kilometresinde meydana gelen kazada, M.K. idaresindeki 16 NED 98 plakalı yolcu otobüsü, A.M.K. idaresindeki 06 JSV 17 plakalı TIR’la çarpıştı. Kazada, yolcu otobüsünde muavin olarak bulunan Gökhan Kara (24) hayatını kaybederken, otobüs şoförü M.K. ile birlikte 29 yolcu yaralandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.