Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada ölen çift toprağa toprağa verildi

Malatya-Kayseri karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden karı-koca, gözyaşları arasında toprağa verildi.Malatya’nın Akçadağ ilçesi Tavşantepe mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetmişti....

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya-Kayseri karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden karı-koca, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Malatya’nın Akçadağ ilçesi Tavşantepe mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetmişti. Kazada hayatlarını kaybeden emekli Astsubay Kenan Bektaş Baydoğan ve eşi Emine Baydoğan’ın cenazeleri, Akçadağ ilçe merkezindeki baba ocağına getirilerek helallik alındı. Çiftin cenazeleri, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Akçadağ ilçe merkezindeki mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze namazına Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Serhat Çotuk, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, MHP Akçadağ İlçe Başkanı Yusuf Ertaş, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Cengiz ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Baydoğan ailesinin akrabaları olan ve kazada hayatını kaybeden Nilgün Baydoğan’ın cenazesinin ise Ankara’ya gönderildiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.