Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada Ölen 6 Kişi Yüksekova’da Toprağa Verildi

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki yasağın kaldırılmasının ardından Hatay’dan geri dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 6 kişi, Aşağı Güveç köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.Yüksekova’da...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki yasağın kaldırılmasının ardından Hatay’dan geri dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 6 kişi, Aşağı Güveç köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.
Yüksekova’da sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından Hatay’a giden Salar ailesi, dönüş yolunda kaza geçirdi. Diyarbakır’da yapılan otopsi işlemlerinin ardından bu sabah Van’a getirilen 6 cenaze, Van Büyükşehir Belediyesi’ne ait iki cenaze aracı ile ilçeye bağlı aşağı Güveç köyüne getirildi. Cenaze törenine HDP Hakkari milletvekilleri Selma Irmak ve Abdullah Zeydan ile Başkale Belediye Eş Başkanı İhsan Güler ile çevre köylerden çok sayıda vatandaş ile Salar ailesinin yakınları katıldı.
Kazada hayatını kaybeden Sadık Salar, Çiğdem Salar, Cahide Salar, Berkant Salar, Zehra Salar ve Caner Salar gözyaşları arasında toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.