Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada Ölen 3 Litvanyalı Turistin Cenazesi Ülkelerine Gönderildi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde göle düşen cipte hayatını kaybeden 3 Litvanyalı turistin cenazesi, ülkelerine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cumartesi günü Litvanyalı ve Arap asıllı Alman turistleri taşıyan Ertan Ekeroğlu...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesinde göle düşen cipte hayatını kaybeden 3 Litvanyalı turistin cenazesi, ülkelerine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cumartesi günü Litvanyalı ve Arap asıllı Alman turistleri taşıyan Ertan Ekeroğlu yönetimindeki 07 HBB 71 plakalı cip, 15 metre yükseklikten Manavgat Oymapınar Barajı Gölü’ne düşmüştü. Kazada sürücü Ekeroğlu ile rehber Dilek Evren’in de aralarında bulunduğu 9 kişi, kendi imkanları ve çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkmayı başarmıştı.
Suda kaybolan Litvanyalı 3 turistin cesetleri ise yapılan arama çalışmaları sonucu bulunmuştu. Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan 46 yaşındaki Arvydas Remeika, 35 yaşındaki Inga Kandrotiene ve 6 yaşındaki Kajus Kandrotas’ın cenazeleri, özel bir defin hizmetleri şirketi tarafından alınarak İstanbul üzerinden Litvanya’nın Vilnius kentine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.