Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza Yaptı 5 Saat Sonra Bulundu

Edirne’nin İpsala ilçesinde Enez İpsala karayolunda, su kanalına uçan otomobilde bulunan bir kişi, yaklaşık 5 saat sonra ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, İpsala’dan Enez sahildeki akrabalarının yanına 59 AE 585 plakalı otomobili...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaza Yaptı 5 Saat Sonra Bulundu
Edirne’nin İpsala ilçesinde Enez İpsala karayolunda, su kanalına uçan otomobilde bulunan bir kişi, yaklaşık 5 saat sonra ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, İpsala’dan Enez sahildeki akrabalarının yanına 59 AE 585 plakalı otomobili ile giden Erol Ünal (55), saat 05.00 sıralarında Enez’den çıkarak İpsala’ya hareket etti. Alkol aldığı iddia edilen Ünal, Enez İpsala karayolunda aracıyla ilerlerken, Yenikarpuzlu Beldesi yakınlarında dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak su kanalına uçtu.
Saat 10.00 sıralarında yol kenarında bulunan tarlasına çalışmaya giden bir kişi, su kanalı kenarında takla atmış bir araç gördü. Durumun Jandarmaya bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, su kanalı kenarına düşen aracın yanında hareketsiz şekilde yatan Erol Ünal’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ünal’ın cenazesi, olay yerine gelen nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından İpsala Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Ünal’ın cesedi daha sonra ise kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ünal’ın Yenikarpuzlu beldesinde ikamet ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.