Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza yaparak yola devam eden otomobili polis ekipleri durdurdu

Kocaeli’nin 3 ayrı ilçesinde çok sayıda kaza yaparak aracına hasar veren sürücü, İzmit’te polis ekiplerince durdurularak uyuşturucu madde kullandığı şüphesiyle gözaltına alındı.Olay 15.30 sıralarında İzmit’te meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaza yaparak yola devam eden otomobili polis ekipleri durdurdu

Kocaeli’nin 3 ayrı ilçesinde çok sayıda kaza yaparak aracına hasar veren sürücü, İzmit’te polis ekiplerince durdurularak uyuşturucu madde kullandığı şüphesiyle gözaltına alındı.

Olay 15.30 sıralarında İzmit’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yunus A. yönetimindeki 34 JB 4825 plakalı otomobil, Kocaeli’nin Dilovası, Körfez ve Derince ilçelerinde bariyerlere ve duvarlara çarparak ilerlemeyi sürdürdü. Kaza yapan aracın sürücüsü durumu fark etmeyince, durumu gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine polis ekipleri aracı takibe aldı. Yunus A. idaresindeki araç İzmit Kemalpaşa Mahallesi Gümrükçüler Caddesi üzerince yolu kapatan polis ekiplerince durduruldu.

Kazalar sonucu büyük hasar gören araçtan indirilen ve yürümekte güçlük çektiği görülen sürücü Yunus A.’ya yapılan alkol muayenesinde alkol izine rastlanmadı. Bunun üzerine polis ekipleri, uyuşturucu kullandığı şüphesiyle test yaptırmak için sürücüyü gözaltına aldı. Hasar gören araç ise çekici ile otoparka çekildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.