Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza sonrası araçtan baksır ve atletle inen sürücü şaşkına çevirdi

Bolu’da alkolü olduğu iddia edilen pikap sürücüsü hızla giderken virajı alamayarak çeyizlik eşya satılan iş yerine girdi. Kazada pikap apartmanın doğalgaz borularını kullanılamaz hale getirirken, sürücünün baksır ve atletli görüntüsü...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 04:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 04:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaza sonrası araçtan baksır ve atletle inen sürücü şaşkına çevirdi
Bolu’da alkolü olduğu iddia edilen pikap sürücüsü hızla giderken virajı alamayarak çeyizlik eşya satılan iş yerine girdi. Kazada pikap apartmanın doğalgaz borularını kullanılamaz hale getirirken, sürücünün baksır ve atletli görüntüsü görenleri şaşkına çevirdi.
Edinilen bilgiye göre, kaza saat 02:00’da Hastane Caddesi’nde meydana geldi. İsmi belirlenemeyen 14 EG 560 plakalı pikapın sürücüsü, görgü şahitlerinin ifadesine göre hızla giderken bir andan virajı alamayarak çeyiz eşyası satan işyerine girdi. Caddede büyük gürültüye neden olan kazada Apartmanda yaşayanlar ve mahalle sakinleri büyük korku yaşadı. Kazada apartmanın doğalgaz boruları büyük hasar alırken, patlama olmaması vatandaşlara derin nefes aldırdı.
Kazanın şokuyla pikaptan inen ve alkollü olduğu iddia edilen sürücünün baksırlı ve atletli hali vatandaşları şaşkına çevirdi. Bir süre telefonla konuşan ve ayakta durmakta zorluk çeken sürücü olay yerine gelen vatandaşlarla konuştuktan sonra hızla yürüyerek kaçtı. Çeyiz dükkanının sahibi olay yerine geldiğinde büyük çok yaşadı. Kazada çeyiz dükkanını yanında bulunan ucuzluk dükkanı da zarar gördü. Doğalgaz ekipleri, gaz kaçağına karşı önlemlerini aldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, sürücünün bulunması için çalışa devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.