Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza Sevgilileri Ayırdı

İzmir’in Narlıdere ilçesinde kontrolden çıkan araç takla attı. Araçta bulunan sevgililerden Mustafa Batuhan Uyanık ölürken, Bade Platin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Kaza, geçen perşembe günü saat 15.30 sıralarında Mithatpaşa...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Narlıdere ilçesinde kontrolden çıkan araç takla attı. Araçta bulunan sevgililerden Mustafa Batuhan Uyanık ölürken, Bade Platin ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza, geçen perşembe günü saat 15.30 sıralarında Mithatpaşa Caddesi Narlıdere İstikam Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı önünde meydana geldi. Güzelbahçe yönünden Balçova yönüne giden Mustafa Batuhan Uyanık (21), yönetimindeki 14 AF 701 plakalı üstü açık spor otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücü kontrolünden çıkan otomobil iddiaya göre hızla yol kenarında bulunan ağaca sol önden çarpıp takla attı. Sürücü Mustafa Batuhan Uyanık ve yanında bulunan sevgilisi Bade Platin (20) ağır yaralandı. Kaza nedeniyle yol araç trafiğine bir süre kapalı kaldı.
Kazayı gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Mustafa Batuhan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Bade Platin ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince ambulans ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavisi devam eden Bade Platin’in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.