Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza Raporu Tutan Polislere Otomobil Çarptı

Maltepe’de meydana gelen bir kazaya müdahale eden 2 trafik polisine otomobil çarptı. Kazada bacakları kırılan polisler hastaneye kaldırıldı.Olay, Maltepe Küçükyalı kavşağında meydana geldi. İddialara göre bir kaza nedeniyle olay yerine...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maltepe’de meydana gelen bir kazaya müdahale eden 2 trafik polisine otomobil çarptı. Kazada bacakları kırılan polisler hastaneye kaldırıldı.
Olay, Maltepe Küçükyalı kavşağında meydana geldi. İddialara göre bir kaza nedeniyle olay yerine gelen trafik polisleri Yılmaz Solmaz ve Mehmet Türkdoğan’a otomobil çarptı. Polisler, kendilerini son anda fark eden fakat frene basmasına rağmen duramayan şahsın kullandığı araçla diğer otomobilin arasında kaldı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri 2 polisin de bacaklarının kırıldığını belirledi. Polisler olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Görgü şahidi bir vatandaş ise “Ben karşı yönden geliyordum polisler beyaz araca rapor tutarken bu araç kaydı ve memur arkadaşlara çarptı. Polislerin aracının bagajı açık arkaları dönüktü memur arkadaşların birinin ayağı kötüydü” dedi.
Kaza sonrası araçlar yol kenarına alındı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.