Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza geçiren sürücü değerli eşyalarının çalındığını iddia etti

Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında yaralanan elektrikli bisikletin sürücü, hastanede kendine geldiğinde ziynet eşyaları ve paralarının çalındığını iddia etti.Edinilen bilgilere göre olay, Tunalı Mahallesi Ün Sokak’ta meydana...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında yaralanan elektrikli bisikletin sürücü, hastanede kendine geldiğinde ziynet eşyaları ve paralarının çalındığını iddia etti.
Edinilen bilgilere göre olay, Tunalı Mahallesi Ün Sokak’ta meydana geldi. Elektrikli bisikletiyle seyir halinde olan S.Ç. (23) ile N.B.G. (30) idaresindeki araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan S.Ç., 112 Acil Servis ekipleri tarafından kentteki bir hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonra kendine gelen S.Ç., boynunda bulunan altın kolye, bileğindeki altın künye, akıllı cep telefonu ve 2 bin 470 TL parasının üzerinde olmadığını, olay yerinde çalınmış olabileceğini iddia etti. S.Ç., kazaya karışan diğer sürücü N.B.G. ve eşyalarını çalan şahıs veya şahıslardan şikayetçi oldu. Aracın sürücüsü N.B.G. ise ifadesinde kaybolan veya çalınan eşyalardan bilgisi olmadığını belirtti.
Ekipler olayla ilgili tahkikat başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.