Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza Geçiren Öğrenciyi Sınava Polisler Yetiştirdi

Amasya’da Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) giderken kaza geçiren ve emniyet kemeri sayesinde kazadan yara almadan kurtulan öğrenciyi sınava polisler yetiştirdi.Edinilen bilgiye göre, Amasya’nın Suluova ilçesinden kent merkezine doğru yola...

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 16:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaza Geçiren Öğrenciyi Sınava Polisler Yetiştirdi
Amasya’da Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) giderken kaza geçiren ve emniyet kemeri sayesinde kazadan yara almadan kurtulan öğrenciyi sınava polisler yetiştirdi.
Edinilen bilgiye göre, Amasya’nın Suluova ilçesinden kent merkezine doğru yola çıkan Özcan Özdemir yönetimindeki 34 EF 457 plakalı otomobil, Göllü Bağları mevkiinde kontrolden çıkıp taklalar atarak yol kenarına savruldu. Hurdaya dönen otomobildeki sürücü Özcan Özdemir ile oğlu Berat ve kızı Öznur, taktıkları emniyet kemeri sayesinde kurtuldu. Baba ile kolundan yaralanan oğlu ve LYS’ye girecek olan kızı, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Berat Özdemir’ın tedavisine devam edilirken, doktorların kontrolünün ardından günlerdir beklediği sınav öncesi yaşadığı kazaya rağmen soğukkanlılığını kaybetmeyen Öznur’un yardımına sınavın başlamasına dakikalar kala Amasya Emniyet Müdürlüğü ekipleri yetişti. Polisler, genç kızı sınava gireceği Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne kadar götürdü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.