Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza, Baba İle Oğlu Birbirinden Ayırdı

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, baba ile oğlu birbirinden ayırdı.Olay, bugün Osmaneli-İznik karayolu Beşevler mevkiinde meydan geldi. İddialara göre, adı öğrenilemeyen 77 EP 804 plakalı TIR sürücüsü,...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 18:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Kaza, baba ile oğlu birbirinden ayırdı.
Olay, bugün Osmaneli-İznik karayolu Beşevler mevkiinde meydan geldi. İddialara göre, adı öğrenilemeyen 77 EP 804 plakalı TIR sürücüsü, Osmaneli - İznik karayolunda seyir halindeyken, karşı yönden gelen 41 GD 190 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Zait S. (27) hayatını kaybederken, yanında oturan babası Şaban S. yaralandı. İlk etapta yaralı olan Zait S. ve babası olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından İznik Devlet Hastanesi’ne götürülürken, ağır yaralı olan Zait S. yolda hayatını kaybetti. Ağır yaralı baba ise, İznik Devlet Hastanesi’nden Bursa’ya sevk edildi. Bilecik AFAD ekipleri çarpışma sırasında yoldan çıkan otomobili kendi araçları ile çekerken, İznik ve Osmaneli itfaiye ekipleri kazaya müdahale ettiler.
Öte yandan, jandarma ekiplerinin olay yerinde gerekli işlemleri yapmalarının ardından trafiğe kapalı olan Osmaneli - İznik karayolu trafiğe açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.