Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaza anonsuna giden ekipler tüfekle vurulmuş şahısla karşılaştı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde kaza anonsuna giden ekipler, aracın içerisinde av tüfeğiyle vurulmuş bir kişi ile karşılaştı. Polis, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeni Mahalle...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 23:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 23:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde kaza anonsuna giden ekipler, aracın içerisinde av tüfeğiyle vurulmuş bir kişi ile karşılaştı. Polis, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeni Mahalle Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, müstakil bir evin duvarına çarpmış otomobil gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 38 BM 868 plakalı otomobil içerisinde bulunan kişinin av tüfeğiyle vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis olay yerinde güvenlik önlemi alarak çevrede inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından kimliği henüz belirlenemeyen şahsın cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen şahsın kimliğini ve olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.