Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’deki Patlama Sesi

Kayseri’de akşam saatlerinde duyulan patlama sesi ile ilgili olarak Vali Orhan Düzgün twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Patlama sesine benzer sesin bölgemizden geçen bir uçağın ses duvarını aşmasıyla oluşan gürültü olduğu değerlendirilmektedir"...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de akşam saatlerinde duyulan patlama sesi ile ilgili olarak Vali Orhan Düzgün twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Patlama sesine benzer sesin bölgemizden geçen bir uçağın ses duvarını aşmasıyla oluşan gürültü olduğu değerlendirilmektedir" dedi.
Kayseri’de akşam saatlerinde duyulan patlama sesinin ardından Vali Orhan Düzgün, Twitter hesabından açıklama yaptı. Vali Düzgün yaptığı açıklamada, “Kayseri il merkezi ile Pınarbaşı ilçesi arasında vatandaşlarımızca duyulan yüksek gürültülü, patlama sesine benzer ses ile ilgili farklı yorumlar yapılması nedeniyle aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Patlama sesine benzer sesin bölgemizden geçen bir uçağın ses duvarını aşmasıyla oluşan gürültü olduğu değerlendirilmektedir. Güvenlik birimlerimizce yapılan araştırma ve taramalarda herhangi olumsuz bir duruma rastlanılmamıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerini kullandı.
Sesin duyulmasının ardından vatandaşlar kısa süreli panik yaşamıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.