Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’deki Paralel Yapı Operasyonunda 2 Tutuklama

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘paralel yapı soruşturması’ kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 iş adamından 2’si tutuklandı.Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 22:05
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 22:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘paralel yapı soruşturması’ kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 iş adamından 2’si tutuklandı.
Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla geçtiğimiz gün ‘paralel yapı soruşturması’ kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından operasyon düzenlenmiş, düzenlenen operasyonda N.S, H.G, M.A, M.A. ve H.O.B. gözaltına alınırken, 7 kişi hakkında da yurt dışında olmaları nedeniyle yakalama kararı çıkarılmıştı. Gözaltına alınan 5 kişi, bugün savcılığa sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen H.G. ile H.O.B. ‘Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) üye olmak ve finans sağlamak’ suçlarından tutuklanırken, diğer 3 kişi ise denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakıldı. Serbest bırakılan şahıslara yurt dışına çıkış yasağı konuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.