Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de Uyuşturucu Operasyonu: 8 Gözaltı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. 8 kişiden 3’ü...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 8 kişi gözaltına alındı. 8 kişiden 3’ü serbest bırakılırken, 5 kişi de geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullandıkları ve ticaretini yaptıkları belirlenen 8 kişiyi takibe aldı. Ekipler, düzenledikleri eş zamanlı operasyon ile B.K., M.D., M.A., V.Y., M.Y., H.Ö., Z.A. ve L.Ç.’yi gözaltına alırken, şahısların evlerinde yaptıkları aramalarda ise 2 paket halinde 1.10 gram metamfetamin, 0.72 gram sentetik kannabionid (bonzai), 2 gram sigaraya sarılı tütünle karışık bonzai, 1 adet ecstasy hap ve 1 adet ruhsatsız tabanca buldu.
Emniyetteki ifadelerinin ardından H.Ö., Z.A. ve L.Ç. serbest bırakılırken, B.K., M.D., M.A., V.Y., M.Y. ise geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.