Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de polisin ’Kızılderili takibi’

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalınan 150 bin TL değerindeki büyükbaş hayvanları bulmak için Kızılderililer gibi iz sürdü. Toynak ve dışkı izlerini 17 kilometre takip...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalınan 150 bin TL değerindeki büyükbaş hayvanları bulmak için Kızılderililer gibi iz sürdü. Toynak ve dışkı izlerini 17 kilometre takip eden polis ekipleri, çalınan hayvanları buldu.
Edinilen bilgiye göre, 10 Kasım tarihinde Gesi Mahallesi’nde meydana gelen olayda H.Y.’ye ait toplam değeri 150 bin TL olan 10 adet simental cinsi süt ineği ve 1 adet simental koyun çalındı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hayvanların çalındığı yerden itibaren toynak ve dışkı izi sürdü. Ekipler çalınan hayvanları olay yerinden yaklaşık 17 kilometre uzakta bir mağarada buldu. Şüphelilerin gelmesi ihtimaline karşı suçüstü yapmak üzere gece boyunca bekleyen ekipler, şüphelilerin gelmemesi üzerine hayvanları bulunduğu yerden çıkararak sahibine teslim etti.
Polisin şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.