Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de Kereste Ve İnşaat Malzemeleri İmalathanesinde Yangın

Kayseri’de kereste ve inşaat malzemeleri üreten imalathanede bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, imalathanenin arkasında bulunan apartman sakinleri de tedbir amaçlı boşaltıldı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de kereste ve inşaat malzemeleri üreten imalathanede bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, imalathanenin arkasında bulunan apartman sakinleri de tedbir amaçlı boşaltıldı.
Edinilen bilgiye göre, Anbar Mahallesi Erdek Caddesi üzerinde bulunan kereste ve inşaat malzemeleri imalathanesinde, bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, caddeyi de trafiğe kapattı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.
Bu arada, yangının çıktığı imalathanenin arkasında bulunan apartmanda, tedbir amaçlı boşaltıldı. Bina sakinleri, korku içerisinde yangını seyrederken, yoğun dumandan etkilenen itfaiye erlerine 112 ekipleri müdahale etti. Öte yandan, itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları da devam ediyor.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.