Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de ’Bylock’ operasyonu: 76 kişi için gözaltı kararı verildi

Kayseri’de, çeşitli meslek gruplarında bulunan ve FETÖ/PDY örgütünün haberleştiği Bylock programını kullandığı belirlenen 53 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.FETÖ/PDY terör örgütünün haberleştiği program olan Bylock...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de, çeşitli meslek gruplarında bulunan ve FETÖ/PDY örgütünün haberleştiği Bylock programını kullandığı belirlenen 53 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
FETÖ/PDY terör örgütünün haberleştiği program olan Bylock programını kullandığı belirlenen çeşitli meslek gruplarında bulunan 53 kişi için gözaltı kararı alındığı öğrenildi. Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltı kararı alınan 53 kişinin yakalanması için sabah saatlerinde operasyon başlatıldığı bildirildi.
Ayrıca, OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile ülke genelinde Fetullahçı Terör Örgütü ile irtibatı ve iltisakı olduğu belirlenen ve kapatılmasına karar verilen Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şube yöneticisi olan 23 kişinin yakalanması için de operasyon başlatıldığı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.