Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de 67 sanıklı FETÖ duruşması başladı

Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Boydak Holding eski CEO’su Memduh Boydak’ın da bulunduğu 67 kişinin yargılanmasına başlandı. Polis ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Boydak Holding eski CEO’su Memduh Boydak’ın da bulunduğu 67 kişinin yargılanmasına başlandı. Polis ekipleri, sabah saatlerinden itibaren duruşmanın görüleceği Kayseri Adalet Sarayı çevresinde güvenlik önlemi aldı.
Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmalar kapsamında ilk duruşma bugün görülüyor. Boydak Holding eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Boydak Holding eski CEO’su Memduh Boydak’ın da bulunduğu 67 kişinin yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanıklar, sabah saatlerinde Kayseri Kapalı Cezaevi’nden yoğun güvenlik önlemleri arasında Kayseri Adalet Sarayı’na getirildi.
Aralarında dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da olduğu 9 müştekili, 67 sanıklı davanın ilk duruşmasının görülmesine başlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.