Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri’de 2 kazada 31 kişi yaralandı

Kayseri’de meydana gelen 2 ayrı kazada 31 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. cadde üzerinde meydana gelen kazada 38 BB 930 plakalı minibüs ile 38 P 04 25 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri’de meydana gelen 2 ayrı kazada 31 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 6. cadde üzerinde meydana gelen kazada 38 BB 930 plakalı minibüs ile 38 P 04 25 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki minibüs de devrildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Servislerin içinde bulunan yaralılar sağlık ekipleri, polis ve vatandaşların da yardımıyla araçlardan çıkarıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 27 yaralıdan 23’ü 112 ambulansıyla diğer 4’ü de şirket ambulansıyla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yapılan incelemelerin ardından minibüsler çekici ile yoldan kaldırılarak yol trafiğe açıldı.
İkinci kaza ise akşam saatlerinde Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde meydana geldi. M.K.’nin sürücüsü olduğu 38 GT 311 plakalı otomobil ile sürücüsü öğrenilemeyen 38 AL 440 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 38 AL 440 plakalı otomobil takla atarken, diğer otomobil ise yoldan çıkarak park halindeki TIR dorsesinin altına girdi. Her iki otomobil de hurdaya dönerken, otomobillerde bulunan M.K., Z.A., B.Ç. ve Ş.Ç., sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yapılan incelemelerin ardından otomobiller bulundukları yerden kaldırıldı.
Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(TB-AÖ-AŞ-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.