Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayseri Adliyesi’ndeki silahlı kavga

Kayseri Adliyesi otoparkında 3 kişinin yaralandığı kavganın 1. Aile Mahkemesi’nde önceden boşanmış çiftin ’kişisel eşya iadesi’ davası sonrasında çıktığı belirlendi.Kayseri Adliyesinde 1. Aile Mahkemesi’nde önceden boşanmış...

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayseri Adliyesi otoparkında 3 kişinin yaralandığı kavganın 1. Aile Mahkemesi’nde önceden boşanmış çiftin ’kişisel eşya iadesi’ davası sonrasında çıktığı belirlendi.
Kayseri Adliyesinde 1. Aile Mahkemesi’nde önceden boşanmış davacı L.Y. ile davalı eski koca L.Y.’nin altın ve eşyadan oluşan ’kişisel eşya iadesi’ davası görüldü. Davada K.A., B.A. ve İ.D. tanık olarak dinlendi. Gergin geçen dava eksikliklerin giderilmesi için ertelenirken, duruşma sonrası iki taraf arasında tartışma çıktı.
Adliyenin otoparkında tartışma devam edince davacı L.Y.’nin kardeşi 31 yaşındaki E.A. araçtan aldığı silahla eski eniştesi L.Y.’yi ve L.Y.’nin kardeşi B.Y.’yi ağır yaraladı. Sopalarla da birbirine giren iki grup arasında R.Y. de hafif şekilde yaralandı. Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. B.Y. ile R.Y. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, L.Y. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servis bölümüne kaldırıldı. Olayla ilgili E.A. ile K.A. adliye polisi tarafından gözaltına alınıp, Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.