Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakamın hakim eşinin odası mühürlendi

Aydın’da FETÖ/PDY’ye yönelik çalışmalar kapsamında biri Aydın’da, diğeri Çine’de iki hakim daha açığa alındı. Açığa alınan hakimlerden Karpuzlu Kaymakamının eşi Ü.G. kaymakam eşi ile birlikte bir süre önce izine ayrıldığı...

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın’da FETÖ/PDY’ye yönelik çalışmalar kapsamında biri Aydın’da, diğeri Çine’de iki hakim daha açığa alındı. Açığa alınan hakimlerden Karpuzlu Kaymakamının eşi Ü.G. kaymakam eşi ile birlikte bir süre önce izine ayrıldığı için adliyedeki odasının daha sonra aranması için mühürlendiği öğrenildi.
Soruşturma kapsamında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından açığa alınan Aydın İş Mahkemesi Hakimi A.K. ile Çine Sulh Hukuk Hakimi Karpuzlu Kaymakamının eşi Ü.G.’nin gözaltına alınması için polis ekiplerince çalışma başlatıldı. Aydın İş Mahkemesi Hakimi A.K. görev yeri olan Aydın Adliyesi’nde gözaltına alınırken, Çine Adliyesi’ne gelen polis ekipleri Karpuzlu Kaymakamının eşinin geçen hafta izne ayrıldığını öğrendi. Çalışmalar kapsamında açığa alınan Hakim Ü.G.’nin odasını mühürleyen polis ekipleri Karpuzlu Kaymakamlığı konutunda yaptığı aramada hakimin eşi ile izne ayrıldığını belirledi. Ü.G.’nin Ankara’da olduğu ve yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Kaymakamlık konutu da mühürlendi
Çine Adliyesi ile Karpuzlu Kaymakamlık konutuna eş zamanlı yapılan baskının ardından, Ü.G.’nin hem adliyedeki odası hem de ailesiyle yaşadığı Karpuzlu Kaymakamlık konutu mühürlendi. Konuta dışarıdan birinin girip, varsa delilerin yok edilmemesi için polis her iki adresi de gözetim altında tutuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.