Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaymakamdan ‘tel örgü’ açıklaması

Mardin’in Nusaybin İlçe Kaymakamı Murat Sarı, ilçedeki bazı bölgelerin tel örgü ve polis barikatları ile kapatılacağını belirterek, bunun esnafın menfaati için yapıldığını kaydetti.Operasyonların sona erdiği Nusaybin’de sokağa...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 17:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’in Nusaybin İlçe Kaymakamı Murat Sarı, ilçedeki bazı bölgelerin tel örgü ve polis barikatları ile kapatılacağını belirterek, bunun esnafın menfaati için yapıldığını kaydetti.
Operasyonların sona erdiği Nusaybin’de sokağa çıkma yasağı 110’uncu gününde devam ediyor. İlçenin Abdülkadir Paşa, Fırat ve Yenişehir mahallelerinde el yapımı patlayıcıların araması ve imhası sürerken, aynı mahallelerin etrafı tel örgü ve demir barikatlarla kapatılıyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İlçe Kaymakamı Murat Sarı, ilçe merkezinde yapılacak tel örgü ve demir barikatın esnafın hasar tespitinin yapılması ve tahrip olan alt yapının yapımı için kısa süreliğine olacağını bildirdi.
Abdülkadir Paşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir mahallelerinde el yapımı patlayıcıların imhasının devam etmesi nedeniyle halkın can güvenliği için bölgeyi korumaya aldıklarını belirten Kaymakam Sarı, Kanika bölgesi olarak bilinen Zeynelabidin ve Kışla mahallelerinin de korumaya alınacağını bildirdi. Bunun esnafın menfaati için yapıldığını ve kısa süreli olacağını anlatan Sarı, “İlçe merkezimizdeki esnafımızın iş yerlerindeki hasar tespitini sağlıklı bir şekilde yapmak istiyoruz. Esnafımızı hem maddi hem de manevi korumak için böyle bir koruma yapmak istedik. Bu koruma tamamen geçici ve kısa süreliğine olmasını hedefliyoruz. Ayrıca bölgede elektrik ve su gibi zarar gören alt yapıyı da onarmak istiyoruz. Amacımız kısa sürede esnafımızın iş yerine sağlıklı bir şekilde dönmesini sağlamaktır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.