Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp turistin cesedi Manavgat Irmağında bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesine tatile gelen Finlandiyalı turistin cesedi Manavgat Irmağında bulundu.Edinilen bilgiye göre, 48 yaşındaki Finlandiyalı Samir Mabrouki, 3 arkadaşı ile birlikte 17 Ağustos tarihinde Side’ye geldi. Side’de bir apart...

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Manavgat ilçesine tatile gelen Finlandiyalı turistin cesedi Manavgat Irmağında bulundu.
Edinilen bilgiye göre, 48 yaşındaki Finlandiyalı Samir Mabrouki, 3 arkadaşı ile birlikte 17 Ağustos tarihinde Side’ye geldi. Side’de bir apart otelde kaldığı öğrenilen Mabrouki, Cuma günü Manavgat Irmağında bot turunda kayboldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine harekete geçen jandarma ekipleri Finlandiyalı Samir Mabrouki’nin son kez yüzerken görüldüğü Manavgat Irmağı ile denizin birleştiği boğaz mevkiinde araştırma başlattı. Sabah saatlerinde ırmağın üzerinde bir ceset gören jandarma ekipleri tekne yardımıyla cesedi kıyıya çıkardı. Yapılan inceleme cesedin Finlandiyalı Samir Mabrouki ait olduğu ortaya çıktı.
Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Finlandiyalı turistin cesedi bot ile kıyıya, buradan da cenaze aracı ile Manavgat Devlet Hastanesine götürüldü. Hastaneye çağrılan Finlandiyalı turistin arkadaşları bot turuna çıktıklarını, son yüzme molasının Manavgat Irmağında verildiğini belirterek, "Biz teknede otururken Samir yüzmek için ırmağa girdi. Onu son olarak ırmağa girdiğinde gördük. Yüzme molasının bitmesi ve teknenin ayrılmasından sonra Samir’in teknede olmadığını anladık. Otele gittikten sonra taksi tutarak Samir’i son kez gördüğümüz yere geldik. Çevreyi aramamıza rağmen bir sonuç alamadık. Cumartesi sabahı da gidip jandarmaya haber verdik" dedi.
Arkadaşları, Samir Mabrouki’nin bot turundan önce ve bot turu sırasında alkol aldığını öne sürüdü. Samir Mabrouki’nin cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.