Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp torununu arayan dedenin en acı bekleyişi

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 9,5 aydır kayıp olan iki çocuktan biri olan 8 yaşındaki torunu Bayram Erol’u arama çalışmalarına katılan dede Bayram Erol, duygusal anlar yaşadı.Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi’nde Adile ve Ömer Erol çiftçinin...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 9,5 aydır kayıp olan iki çocuktan biri olan 8 yaşındaki torunu Bayram Erol’u arama çalışmalarına katılan dede Bayram Erol, duygusal anlar yaşadı.
Reşadiye ilçesi Çermik Mahallesi’nde Adile ve Ömer Erol çiftçinin çocukları 8 yaşındaki Bayram ile komşuları Nafize ve İbrahim Taşçı çiftinin çocukları 5 yaşındaki Dursun Kağan, 29 Aralık 2015 tarihinde evlerinin yakınlarındaki parkta oynarken kaybolmuştu. Aylarca süren arama çalışmalarından bir sonuca ulaşılamazken, ailenin isteği üzerine Tokat Valiliği tarafından başlatılan arama çalışmaları iki gündür devam ediyor. Botla Kelkit Çayı’nda arama yapan AFAD ekipleri bir emareye rastlayamazken, arama çalışmalarına ormanlık alanda ağırlık verildi. Kaplıcaların üst kısmında kalan ve HES tünelinin olduğu çevrede arama çalışması yapan 5 kişilik AFAD ekibinin çalışmalarına kayıp torunu ile aynı ismi taşıyan dede Bayram Erol da katıldı. Kayıp olan torunu ve arkadaşını uzun süre tek başına Kelkit Çayı kenarında arayan Erol, ırmaktan ümidini kestiğini kaydetti.
AFAD ekibi ile birlikte çalışmalara katılan Erol, duygusal anlar yaşadı. Allah’tan umutlarını kesmediklerini ifade eden Erol, "Elimizden bir şey gelmiyor, dağları arıyoruz. Vali beyden aramaların devam etmesini talep ettik. O da sağ olsun organize etti, arama çalışmaları devam ediyor. Dün ırmak arandı, bugün de ormanlık alan aranıyor. Yarın da çalışmalar devam edecek. Bayram buraya yakın çevrede gezerdi, birlikte buraya gelirdik" dedi.
Çocukların kaçırılma ihtimalini değerlendiren Erol, "Vicdanlı birisi olsa 10 ay birinin çocuğunu tutar mı? Nasıl bir insan?" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.