Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp şahıs otelde ölü bulundu

Adana’da eşi tarafından kayıp başvurusu yapılan bir kişi otelde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da 8 yıl önce Ramazan Murat Zülam (64) ile evlenen Hatice Zülam yaklaşık 3 ay önce Adana’ya geldi. 2 gün önce de Ramazan Murat...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da eşi tarafından kayıp başvurusu yapılan bir kişi otelde ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da 8 yıl önce Ramazan Murat Zülam (64) ile evlenen Hatice Zülam yaklaşık 3 ay önce Adana’ya geldi. 2 gün önce de Ramazan Murat Zülam "İstanbul’dan Adana’ya geliyorum" diyerek yola çıktı. Ancak Zülam, eşinin yanına gelmedi. Bunun üzerine şüphelenen Hatice Zülam İstanbul’daki akrabalarını aradı. Ancak onlar da Ramazan Murat’ın Adana’ya gittiğini söyledi.
Kadın kocasının kayıp olabileceğini düşünerek polise başvurdu
Bu sırada Zülam’ın bir akrabası, Ramazan Murat Zülam’ın Adana’ya geldiğini, otelde kaldığını söyledi. Hatice Zülam bu bilgiden sonra otelleri tek tek gezip kocasını aramaya başladı.
Seyhan ilçesinde kocasının kaldığı oteli tespit eden Hatice Zülam, odasına çıktığında eşini yatağında hareketsiz halde buldu. Hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Zülam bu haberle yıkıldı.
Zülam’ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.