Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp Şahıs Evine Döndü

Samsun’da dün gece işe gitmek için evden çıkan ve ailesinin polise kayıp başvurusu yaptığı sağır ve dilsiz şahıs evine döndü.Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde oturan ve Balık Hali’nde çalıştığı öğrenilen Bahattin...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 22:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 22:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da dün gece işe gitmek için evden çıkan ve ailesinin polise kayıp başvurusu yaptığı sağır ve dilsiz şahıs evine döndü.
Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde oturan ve Balık Hali’nde çalıştığı öğrenilen Bahattin Aşık isimli sağır ve dilsiz şahıs dün saat 03.00 sıralarında işe gitmek için evinden çıktı. Evine dönmeyen Aşık için yakınları polise kayıp başvurusu yaptı.
Polis, Aşık’ın işe gittiği yolda ve devamlı kullandığı derede arama çalışması yaptı. Dereye düşme ihtimaline karşı Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş makinesi ve dalgıçlarla yapılan arama çalışmasında bir emareye rastlanmadı. Dere kenarında yaklaşık 2.5 saat süren aramadan sonuç alamayan ekipler, çalışmalara son verdi. Ancak, kayıp olduğu zannedilen Bahattin Aşık bu akşam Kıran Mahallesi’ndeki evine döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.