Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp gençlerden dördüncü günde de haber yok

İzmir’in Çeşme ilçesinde, dubanın bağlantılarının kopması sonucu açık denize sürüklenen iki gençten dördüncü gün de haber alınamadı.Sahil Güvenlik ekiplerinin havadan bir uçak ile bir helikopterle ve denizden botlarla sürdürdükleri...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Çeşme ilçesinde, dubanın bağlantılarının kopması sonucu açık denize sürüklenen iki gençten dördüncü gün de haber alınamadı.
Sahil Güvenlik ekiplerinin havadan bir uçak ile bir helikopterle ve denizden botlarla sürdürdükleri çalışmalardan henüz bir sonuç alınamadı. Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCSG 701 Dost adlı gemisi de Çeşme’ye gelerek açık denizde arama çalışmalarına başladı.
Alaçatı’daki ünlü Beach Clup’ta barmen olarak çalışan Çınar Gürses, arkadaşı Serdar Yalçın ile denizdeki dubaya çıkmış ve orada uyuyup kalmışlardı. İlerleyen saatlerde, rüzgarın ve dalgaların da etkisiyle dubanın bağlantıları kopunca, açık denize sürüklenmişlerdi. Uykularında olayın farkına varamayan iki genç, uyandıklarında, karadan oldukça uzakta olduklarını gördüler. Yanlarındaki telefonla arkadaşlarını arayarak yardım isteyen iki gence ulaşılamayınca, arkadaşları Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdiler. Hemen harekete geçen Sahil Güvenlik ekipleri dört gündür iki genci arıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.