Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp Gencin Ölümüyle İlgili 2 Tutuklama

Bursa’nın Karacabey ilçesinde kayıp gencin ölü olarak bulunmasıyla alakalı gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.İlçede bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan İsmail Dinçer, bir süre önce ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayıp Gencin Ölümüyle İlgili 2 Tutuklama
Bursa’nın Karacabey ilçesinde kayıp gencin ölü olarak bulunmasıyla alakalı gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.
İlçede bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan İsmail Dinçer, bir süre önce ortadan kayboldu. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Dinçer’i bulmak için arama çalışması başlatıldı. Geçen hafta sonu Şahin Mahallesi yakınlarındaki Karadere kenarında gencin cesedi bulundu. Yapılan incelemede vücudunda darp izleri olduğu belirlenen Dinçer’in cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Dinçer’in son olarak geçen perşembe günü babasıyla telefonla görüştüğü ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. İsmail Dinçer, otopsisinin ardından pazar günü Arız Mahallesi’nde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.
Dinçer’in ölümüyle ilgili gözaltına alınan F.K. ile H.Y.’nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi. Olayla alakalı geniş çaplı tahkikat sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.