Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp garsonun cesedi nehirde bulundu

Edirne’de, ailesinin kayıp olarak bildirdiği 37 yaşındaki Coşkun B.’nin cesedi, AFAD ekiplerince 2 gün sonra Tunca Nehri’nden çıkartıldı.Edirne’de, 2 gündür kayıp olarak aranan garson Coşkun B.’nin (37) cesedi, AFAD ekiplerince Tunca...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2016 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2016 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edirne’de, ailesinin kayıp olarak bildirdiği 37 yaşındaki Coşkun B.’nin cesedi, AFAD ekiplerince 2 gün sonra Tunca Nehri’nden çıkartıldı.
Edirne’de, 2 gündür kayıp olarak aranan garson Coşkun B.’nin (37) cesedi, AFAD ekiplerince Tunca Nehri’nde bulundu. Nehre düşerek öldüğü düşünülen Coşkun B.’nin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu’na kaldırıldı.
2 gündür kayıp durumdaydı
Edirne’de, özel bir işletmede garson olarak çalıştığı öğrenilen Coşkun B.’nin yakınları kendisinden 2 gün boyunca haber alamayınca durumu, 155 polis imdat hattını arayarak bildirdi. Edirne’nin Yeniimaret Mahallesi’nde bulunan ve Tunca Nehri’nin geçtiği Yalnızgöz Köprüsü civarında gezen bir kişinin bulduğu cep telefonunun kayıp olarak aranan Coşkun B.’ye ait olduğu tespit edildi.
Kayıp gencin cesedi nehirden çıkartıldı
37 yaşındaki Coşkun B.’nin, Tunca Nehri’ne girdiği veya düştüğü ihtimali üzerine çalışma başlatan AFAD ekipleri, yapılan arama kurtarma çalışmalarının neticesinde Coşkun B.’nin cansız bedenine ulaştı. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Coşkun B.’nin cesedi, otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.