Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp Esnafı Öldürüp Ormanlık Alana Gömmüşler

Adana’nın Pozantı ilçesinde kayıp olarak aranan esnafın cesedi, Akçatekir Yaylası ormanlık alanında gömülü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, Pozantı’da inşaat malzemesi satan Mesut Kar (33), 18 Mayıs günü saat 20.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’nın Pozantı ilçesinde kayıp olarak aranan esnafın cesedi, Akçatekir Yaylası ormanlık alanında gömülü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Pozantı’da inşaat malzemesi satan Mesut Kar (33), 18 Mayıs günü saat 20.00 sıralarında Akçatekir’de bir arkadaşının yanına gitmek için evinden ayrıldı. Ancak gece yarısı olmasına rağmen Kar bir türlü evine dönmeyince ailesi telefonunu aradı ancak ulaşamadı. Bunun üzerine aile polise başvurdu. Aile, Kar’ın üzerinde 20 bin lira da para olduğunu, hayatından endişe ettiğini bildirdi.
Telefonundan en son Akçatekir’de sinyal alındığı öğrenilen Kar’ı ailesi ve polis her yerde aramayı sürdürdü.
Olayla ilgili polis tarafından gözaltına bir kişinin ifadesi ve yer göstermesi sonucu gece Akçatekir Yaylası mezbahane civarındaki ormanlık alanda Mesut Kar’ın cesedi gömüldüğü yerden çıkarıldı.
Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından ceset incelenmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.