Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayıp Çoban 14 Gündür Bulunamıyor

İzmir’in Bergama ilçesinde, hayvan sürülerine bakmak için çıkan Mustafa Çıtak, aradan geçen 14 güne rağmen hâlâ bulunamadı.Bergama ilçesinin Durmuşlar mahallesindeki evinden saat 06.00 sıralarında sürülerine bakmak için çıkan 44...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kayıp Çoban 14 Gündür Bulunamıyor
İzmir’in Bergama ilçesinde, hayvan sürülerine bakmak için çıkan Mustafa Çıtak, aradan geçen 14 güne rağmen hâlâ bulunamadı.
Bergama ilçesinin Durmuşlar mahallesindeki evinden saat 06.00 sıralarında sürülerine bakmak için çıkan 44 yaşındaki Mustafa Çıtak’tan 14 gündür haber alınamıyor. Ailenin kayıp başvurusu üzerine hem köylüler hem de jandarma ekipleri Çıtak’ı aramaya devam ederken, şuana kadar şahsın bir izine rastlanmadı. Evli ve iki çocuk babası Mustafa Çıtak’ın ailesi perişan oldu. Aile, Çıtak’ın hayatından endişe ederken, jandarma ekiplerinden gelecek iyi bir haberi beklemeye başladı.
Öte yandan, kayıp çoban Mustafa Çıtak’ın aynı mahallede yaşayan kayınpederi Necati Bildi (58) de, damadının evden ayrılırken para, kimlik ve cüzdan almadığını belirterek şunları söyledi: "Damadım, olay sabahı kızım Emine’ye çay demleyip kahvaltıyı hazırlamasını istemiş. Kendisinin evinin yakınındaki hayvanlara bakıp geleceğini söylemiş. Yanına cep telefonu, para, kimlik ya da cüzdan almadan evden çıkıyor. Eve gelmeyince jandarmaya haber verdik. O günden beri jandarma ekibi damadımı arıyor. Nereye gittiğini nerede olduğunu kimse bilmiyor. Hayatından endişe ediyoruz."
Mustafa Çıtak’ın kardeşi Mesut Çıtak (37) ise ağabeyinin 14 gündür kayıp olduğunu belirterek şöyle konuştu:
"Eşi, çocukları, kardeşi olarak ben ve tüm aile perişanız. Olay gününden beri jandarma aramaya devam ediyor. Biz Durmuşlar mahallesi sakinleri olarak arıyoruz. Civar köylere gittik baktık ama bir iz yok. Sanki yer yarıldı ağabeyim içine girdi. Gözümüz kapıda, kulağımız telefonda bekliyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.