Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kayganlaşan Zeminde Işıklarda Duran Araca Çarptı: 1 Yaralı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bir minibüs, kayganlaşan yolda duramayarak önündeki araca çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Karamürsel D-130 merkez ışıklar mevkii Yalova istikametinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 23:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bir minibüs, kayganlaşan yolda duramayarak önündeki araca çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Karamürsel D-130 merkez ışıklar mevkii Yalova istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Karamürsel D-130 merkez ışıklar mevkiinde, kırmızı ışıkta duran Necati E. idaresindeki araç ile arkasından gelmekte olan Mehmet B. idaresindeki 41 E 6618 plakalı araç, yağmurun etkisiyle kayganlaşan zeminde çarpıştı. Kazanın etkisiyle önde bulunan aracın arka koltuğunda oturan Özkan K. (18) yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine kaza yerine giden 112 Acil Servis ekipleri yaralı Özkan K.’nin ilk müdahalesini olay yerinde yaptıktan sonra yaralı genci Karamürsel Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. D-130 Karayolu, Yalova istikameti kaza sonrası trafiğe kapanırken, kazayı yapan araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol trafiğe yeniden açıldı.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.