Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaybolduktan 3 gün sonra denizde ölü bulunan genç defnedildi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde kayıp olarak aranan ve Cide Limanı’nda 3 metre derinlikte cesedine ulaşılan 16 yaşındaki Kubilay Işık, gözyaşları arasında toprağa verildi.İstanbul’dan yaz tatilini geçirmek için Kastamonu’nun Cide ilçesindeki...

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’nun Cide ilçesinde kayıp olarak aranan ve Cide Limanı’nda 3 metre derinlikte cesedine ulaşılan 16 yaşındaki Kubilay Işık, gözyaşları arasında toprağa verildi.
İstanbul’dan yaz tatilini geçirmek için Kastamonu’nun Cide ilçesindeki dedesinin yanına geldikten sonra kaybolan ve 3 gün sonra Cide Limanı içerisinde su altında cesedine ulaşılan Kubilay Işık için cenaze töreni düzenlendi. Su altında 3 metre derinlikte dalgıçlar tarafından bulunan Kubilay’ın cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp’a gönderilmişti.
16 yaşındaki Kubilay Işık’ın cenazesi, Adli Tıp incelemesinin ardından Cide Memiş Mahallesi’ndeki evine getirildi. Evinde helallik alınan gencin cenazesi daha sonra Abdülkadir Köyü Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.
Öte yandan, Kubilay Işık’ın ölümü hakkında geniş kapsamlı araştırma başlatılırken, kesin ölüm nedeni otopsi sonuçları sonunda netlik kazanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.