Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaybolan Zihinsel Engelli Genç ‘Çakıl’ Sayesinde Bulundu

Eskişehir’in Han ilçesinde geçtiğimiz günlerde kaybolan zihinsel engelli bir kişi, jandarma ekiplerinin iz takip köpeği ‘Çakıl’ sayesinde bulundu.Edinilen bilgilere göre jandarma ekipleri, 19 Mayıs tarihinde N.K. isimli zihinsel engelli...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaybolan Zihinsel Engelli Genç ‘Çakıl’ Sayesinde Bulundu
Eskişehir’in Han ilçesinde geçtiğimiz günlerde kaybolan zihinsel engelli bir kişi, jandarma ekiplerinin iz takip köpeği ‘Çakıl’ sayesinde bulundu.
Edinilen bilgilere göre jandarma ekipleri, 19 Mayıs tarihinde N.K. isimli zihinsel engelli bir kişinin sabah saat 6.30 sıralarında evden çıktığı ve geri dönmediğine dair ihbar aldı. İhbar neticesinde, Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından iz takip köpek unsuru ve jandarma devriyeler görevlendirilerek, arama çalışmalarına başlandı.
İz takip köpeği ‘Çakıl’ın 21 Mayıs günü akşam saatlerinde koku alarak yoğunlaştığı bölge olan Kayı mahallesi ormanlık arazide çalışmalarını sürdüren ekipler, N.K.’yı sağ olarak buldular.
Yaklaşık 3 gün boyunca ormanlık arazide durduktan sonra bulunan N.K., sağlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.