Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaybolan Yaşlı Adam Şehir Merkezinde Aranıyor

Kocaeli’de iki gün önce kaybolan ve yaşadığı köyün yakınındaki ormanlık arazide AFAD ve AKUT ekipleri tarafından aranan yaşlı adam, şehir merkezinde aranmaya başlandı.Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Arızlı köyünde yaşayan 85...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de iki gün önce kaybolan ve yaşadığı köyün yakınındaki ormanlık arazide AFAD ve AKUT ekipleri tarafından aranan yaşlı adam, şehir merkezinde aranmaya başlandı.
Kocaeli’nin İzmit ilçesine bağlı Arızlı köyünde yaşayan 85 yaşındaki Mustafa Uygun, 17 Mart Perşembe günü kayboldu. Alzheimer hastası olan yaşlı adamın evinden ayrılmadan önce ’Koyunlarımı otlatacağım’ demesi üzerine yaşadığı köyün yanında bulunan orman arazisinde AKUT, AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yaşlı adam ekiplerin tüm çalışmalarına rağmen orman arazisinde bulunamadı.
Aramalar devam ettiği sırada gazetelerde yaşlı adamın kaybolması ile ilgili haberler yapılması üzerine, İzmit şehir merkezinde çalışan taksiciler jandarmayı arayarak yaşlı adamın şehir merkezinde görüldüğü bilgisini verdi. Taksicilerin Alzheimer hastası olan yaşlı adamı Kandıra Sapağı mevkisinde gördüklerini söylemeleri üzerine jandarma ekipleri, polis ile irtibata geçti. Yaşlı adamın eşkalini alan polis ekipleri, şehir merkezinde arama çalışması başlattı. Arama çalışmasında MOBESE kameralarını da aktif olarak kullanan polis ekipleri, henüz yaşlı adamı bulamadı. AFAD, AKUT ve JAK ekiplerinin arazide yaptığı çalışmalar sona erdirilirken, polis ekiplerinin şehir merkezindeki çalışmaları devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.