Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaybettiği Kimlik 490 TL Borç Çıkardı

Eskişehir’de yaşayan bir şahıs, yaklaşık 1 yıl önce kaybettiği kimliğinin başka bir fotoğrafla veresiye alışverişte kullanılması sonucu 490 TL borca girdi.Edinilen bilgiye göre, Zühtü Ü. (38) isimli şahıs, tanımadığı bir numaradan...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de yaşayan bir şahıs, yaklaşık 1 yıl önce kaybettiği kimliğinin başka bir fotoğrafla veresiye alışverişte kullanılması sonucu 490 TL borca girdi.
Edinilen bilgiye göre, Zühtü Ü. (38) isimli şahıs, tanımadığı bir numaradan aranarak iş yerine borcu olduğu söylendi. Zühtü ü., böyle bir borcu olmadığını söyleyerek telefonda verilen adrese gitti. Gittiği iş yerinde 490 TL tutarında alışveriş yapılarak, kimlik fotokopisi bırakıldığını söyleyen iş yeri sahibi, Zühtü Ü.’ye bırakılan kimlik fotokopisini gösterdi. Fotokopinin 1 yıl önce kaybettiği kimlik olduğunu ancak üzerindeki fotoğrafın başkasına ait olduğunu gören Zühtü Ü., Odunpazarı Polis Merkezi Amirliği’ne giderek şikayetçi oldu.
İfadesinde 1 yıl önce ve 3 ay önce iki kez kimliğini kaybettiğini söyleyen Zühtü Ü., herhangi bir yere müracaatçı olmadığını söyledi. Polis ekipleri olayla alakalı tahkikat başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.