Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kavşakta iki otomobil birbirine girdi: 3’ü ağır, 9 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen kazada 3’ü ağır 9 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kaza, Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde meydana geldi. Perşembe’den Çaycuma istikametine gitmekte olan İlyas E. idaresindeki...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde meydana gelen kazada 3’ü ağır 9 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde meydana geldi. Perşembe’den Çaycuma istikametine gitmekte olan İlyas E. idaresindeki 67 ZV 871 plakalı otomobil, kavşakta Beyhan A.’nın kullandığı 67 VA 878 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobillerden biri elektrik direğine çarparak dururken, diğer otomobil ise yol kenarına savruldu. Kazada otomobil sürücülerinin yanı sıra otomobillerde bulunan Ulfiye E., Abdullah Kerim E., Semih E., Feyzanur E., Semra A., Esra A. ve İremsu C. yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Çaycuma Devlet Hastanesine gönderildi.
Hastaneye kaldırılan Beyhan A., Esra A. ve Semra A’nın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.