Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kavgada Silahını Ateşleyen Muhtara Adli Kontrol

Samsun’da dolmuş minibüs şoförü ile halk otobüsü şoförleri arasında yolcu yüzünden çıkan kavgada tabancasını ateşleyince gözaltına alınan muhtar, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2016 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2016 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kavgada Silahını Ateşleyen Muhtara Adli Kontrol
Samsun’da dolmuş minibüs şoförü ile halk otobüsü şoförleri arasında yolcu yüzünden çıkan kavgada tabancasını ateşleyince gözaltına alınan muhtar, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Olay, Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun-Vezirköprü, Vezirköprü-Samsun arasında çalışan dolmuş minibüs ile halk otobüsü şoförleri arasında yolcu meselesi yüzünden çıkan tartıma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında halk otobüsünde bulunduğu ileri sürülen ve Vezirköprü’de bir mahallede muhtar olan A.N.(35), tabancayla havaya doğru ateş açtı. Daha sonra polis olaya müdahale etti.
İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayda silah kullanan muhtar A.N.’yi gözaltına aldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan muhtar A.N. bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren muhtar A.N, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.