Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kavga Ettiği Kişiye Ateş Etmek İsterken Belediye İşçisini Vurdu

Kocaeli’de cami bahçesinde tartıştığı kişiye ateş etmek isteyen zanlı, bahçede çalışan belediye işçisini vurdu.Olay, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgi ve iddialara göre, Köseköy Merkez Camii arkasında bulunan...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de cami bahçesinde tartıştığı kişiye ateş etmek isteyen zanlı, bahçede çalışan belediye işçisini vurdu.
Olay, Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgi ve iddialara göre, Köseköy Merkez Camii arkasında bulunan parkta gerçekleşen olayda M.A. isimli zanlı ismi belirlenemeyen başka bir kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken M.A., tartıştığı kişiye ateş etmek isterken arka tarafta çalışan belediye işçisi Mehmet Ç.(46) isimli işçiyi vurdu. Talihsiz işçi kanlar içerisinde yere yığılırken, zanlı M.A. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.
KURŞUN BAŞINI SIYIRDI
Olay yerine hızla gelen 112 Acil Sağlık ekibi, kurşunun talihsiz belediye işçisinin başını sıyırarak geçtiğini belirledi. Başından hafif şekilde yaralanan ve bilinci açık olan Mehmet Ç., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla SEKA Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet Ç.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olay yerinden kaçan zanlı M.A.’yı yakalamak için çalışma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.