Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Katil Zanlısı "Namus Meselesi" Bahanesine Sarıldı

Adana’da kız kardeşi ve eniştesini 2 yaşındaki yeğeninin yanında öldüren zanlı Doğukan Hüküm, adliyeye sevk edilirken, "Onuruyla yaşamasını bilmeyen ölmesini bilecek pişman değilim" dedi.Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Katil Zanlısı "Namus Meselesi" Bahanesine Sarıldı
Adana’da kız kardeşi ve eniştesini 2 yaşındaki yeğeninin yanında öldüren zanlı Doğukan Hüküm, adliyeye sevk edilirken, "Onuruyla yaşamasını bilmeyen ölmesini bilecek pişman değilim" dedi.
Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’nde dün gece Doğukan Hüküm (34), kız kardeşi Özgecan Arslan (25) ile kocası Bekir Arslan’ı, 2 yaşındaki kızları Merve Arslan’ın ve Özgecan Arslan’ın kız kardeşi Özlem Hüküm’ün yanında tabanca ile vurarak öldürdü.
Olaydan sonra polis Doğukan Arslan’ı yakalayarak sorgulamak üzere emniyete götürdü. Sorgusu tamamlanan zanlı önce sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Zanlı burada basın mensuplarının "Kız kardeşini neden öldürdün" sorusun üzerine, "Ben cezaevinden çıkacağım diye formalite evlilik yapılmış. O kişi kocası değilmiş bana akşam bunları söyledi. Ben de bunları duyunca kendime yediremedim, ikisini de öldürdüm. Pişman değilim, onurun pişmanlığı olmaz. Onuruyla yaşamasını bilmeyen ölmesini bilecek. Namus meselesi" diye yanıt verdi.
Ayrıca zanlı Doğukan Hüküm, kız kardeşiyle eniştesinin barışmak için bir araya gelmediğini söyledi. Zanlı daha sonra adliyeye götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.